stas-contact-kaart

Neem contact op


Esch Group bv
Veerweg 14
5145 NS Waalwijk
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
asahi-blokken

Lagers/Lagerblokken

Naast een productie- en een R&D afdeling heeft de Esch Group een aparte handelsafdeling. Deze afdeling is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige, essentiële transportrolonderdelen zoals lagers en lagerblokken. In de afgelopen decennia heeft dit specialisme een prominente plaats gekregen binnen de Esch Group. De afdeling beheert onder meer onder meer grote voorraden eigen lagers en lagerblokken, onderhoudt exclusieve partnerships met gerenommeerde producenten en heeft ook exclusieve kennis op het gebied van trommels en transportrolonderdelen.


lager-blokken

Lagers

De Esch Group levert een compleet programma kogellagers, kegellagers, druklagers, tonlagers, gedeelde lagerblokken, stangkoppen en stelringen uit voorraad. Naast een grote voorraad toplagers heeft de Esch Group een alternatieve en prijsgunstige “economic line”. Verder zijn we gespecialiseerd in moeilijk verkrijgbare lagers van alle merken en zogenaamde “specials”. Onze grote standaard voorraad lagers zorgt ervoor dat we in de regel zeer snel kunnen leveren.

Lagerblokken

Lagerblokken

Onze lagerblokken zijn verkrijgbaar in gietijzeren, kunststof, aluminium en roestvaststalen varianten. Ook is de Esch Group exclusief voorraadhouder voor ASAHI lagerblokken uit Japan. Check de PDF-sheets rechts op deze pagina voor meer (technische) informatie.