stas-contact-kaart

Neem contact op


Esch Group bv
Veerweg 14
5145 NS Waalwijk
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
transportrollen-afbeelding

TRANSPORTROLLEN

Een lean en flexibel geautomatiseerd productieproces stelt de Esch Group in staat een uitgebreid portfolio standaardrollen te bieden met ultrakorte levertijden. De Esch Group realiseert ongeveer 22.000 standaardroluitvoeringen per jaar. Met de productconfiguratiesoftware stelt u in no time uw eigen rol samen op basis van aandrijving, uitvoering, draagvermogen en roltype.


maatwerk-rollen-esch-group

Maatwerk rollen

Buiten de ontwikkeling van zo’n 22.000 roluitvoeringen per jaar produceert de Esch Group transportrollen die aan specifieke eisen of afwijkende condities moeten voldoen. Onze jarenlange expertise, productkennis en onze flexibele, geautomatiseerde productieomgeving zijn de juiste ingrediënten voor een eersteklas aanbod van niet-standaard transportrollen. Onze engineers ontleden uw vraag, doen research, voeren tests uit en berekenen alle waarden door, totdat zij de maatwerkrol hebben ontwikkeld die naadloos in uw transportomgeving past. Heeft u een bijzondere of niet-standaard vraag? Neem dan contact op met één van onze specialisten via telefoonnummer 0416-315656 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

eschgroup-high-volume-transportrollen
Leveringsprogramma

High volume

Met onze geavanceerde productieomgeving zijn we prima in staat grote series te produceren: high volume transportrollen noemen we dat. Volledig geautomatiseerde machines en een lean productieproces stellen de Esch Group in staat snel te schakelen en grote series met een korte doorlooptijd te realiseren.

onze-projectenOnze projecten

over de hele wereld

De Esch Group is een ambitieuze en snelgroeiende producent en leverancier van onder meer transportrollen, lagers, lagerblokken en rolcomponenten. Al onze producten worden in tal van hoogwaardige industrieën wereldwijd gebruikt. Met een uitgebreid productportfolio van de allerhoogste kwaliteit behoort de Esch Group tot de top van Europese producenten van transportrollen.

De transportrollen van de Esch Group worden onder meer ingezet in de luchthavenindustrie, zand- en grindverwerking, mijnbouw, post- en pakketverwerkende industrie, agrarische industrie, voedingsmiddelenindustrie en bij bulk- en overslagbedrijven. Naast een productie- en handelsafdeling heeft de Esch Group een aparte R&D afdeling waar voortdurend innovaties worden ontwikkeld op het gebied van kwaliteit, materiaal en maatvoering van de transportrollen.