• Transportrollen
  • Transportrollen2
  • Transportrollen3
stas-contact-kaart

Neem contact op


Email: sales@eschgroup.nl
Vestiging Conveyor Components
Vestiging HTEC Solutions
Vestiging Stas
transportrollen-afbeelding

TRANSPORTROLLEN

De Esch Group heeft een ongekend breed assortiment standaard transportrollen: van niet-aangedreven rollen tot aangedreven rollen, van licht lopende transportrollen tot zwaardere toepassingen, en van snaar aangedreven transportrollen tot ketting aangedreven transportrollen,... In staal, aluminium, kunststof, verzinkt, bekleed of geëpoxeerd en in DIN-formaten. Maar de Esch Group levert en ontwikkelt ook transportrollen op maat. Custom made, op basis van tekeningen en ideeën van de klant.

Doordat de productielijnen zijn gekoppeld aan productconfiguratie- (PCF-) software kent de Esch Group snelle en betrouwbare levertijden, concurrerende prijzen en een uiterst flexibel en uiteenlopend productgamma. Een aparte R&D afdeling houdt zich fulltime bezig met research en ontwikkeling van nieuwe transportrollen, maatvoeringen en materiaalverbeteringen, en waarborgt de topkwaliteit van onze producten.
 
 

Uitvoering

Draagvermogen

Aandrijving

Rechts naast de rol kunt u direct een offerte aanvragen of meer details van de rol bekijken in de technische specs. Staat de transportrol van uw keuze er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze specialisten via telefoonnummer 0416-315656 of via e-mail info@eschgroup.nl.
maandag, 22 juli 2013 09:23

751

Written by
Rate this item
(0 votes)

Additional Info

Read 3971 times

Latest from

More in this category: « 750 760 »

onze-projectenOnze projecten

over de hele wereld

De Esch Group is een ambitieuze en snelgroeiende producent en leverancier van onder meer transportrollen, lagers, lagerblokken en rolcomponenten. Al onze producten worden in tal van hoogwaardige industrieën wereldwijd gebruikt. Met een uitgebreid productportfolio van de allerhoogste kwaliteit behoort de Esch Group tot de top van Europese producenten van transportrollen.

De transportrollen van de Esch Group worden onder meer ingezet in de luchthavenindustrie, zand- en grindverwerking, mijnbouw, post- en pakketverwerkende industrie, agrarische industrie, voedingsmiddelenindustrie en bij bulk- en overslagbedrijven. Naast een productie- en handelsafdeling heeft de Esch Group een aparte R&D afdeling waar voortdurend innovaties worden ontwikkeld op het gebied van kwaliteit, materiaal en maatvoering van de transportrollen.