stas-contact-kaart

Neem contact op


Esch Group bv
Veerweg 14
5145 NS Waalwijk
Email: JLIB_HTML_CLOAKING
asahi-blokken

Lagers/Lagerblokken

Naast een productie- en een R&D afdeling heeft de Esch Group een aparte handelsafdeling. Deze afdeling is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige, essentiële transportrolonderdelen zoals lagers en lagerblokken. In de afgelopen decennia heeft dit specialisme een prominente plaats gekregen binnen de Esch Group. De afdeling beheert onder meer onder meer grote voorraden eigen lagers en lagerblokken, onderhoudt exclusieve partnerships met gerenommeerde producenten en heeft ook exclusieve kennis op het gebied van trommels en transportrolonderdelen.


lager-blokken

Lagers

De Esch Group levert een compleet programma kogellagers, kegellagers, druklagers, tonlagers, gedeelde lagerblokken, stangkoppen en stelringen uit voorraad. Naast een grote voorraad toplagers heeft de Esch Group een alternatieve en prijsgunstige “economic line”. Verder zijn we gespecialiseerd in moeilijk verkrijgbare lagers van alle merken en zogenaamde “specials”. Onze grote standaard voorraad lagers zorgt ervoor dat we in de regel zeer snel kunnen leveren.

Lagerblokken

Lagerblokken

Onze lagerblokken zijn verkrijgbaar in gietijzeren, kunststof, aluminium en roestvaststalen varianten. Ook is de Esch Group exclusief voorraadhouder voor ASAHI lagerblokken uit Japan. Check de PDF-sheets rechts op deze pagina voor meer (technische) informatie.

onze-projectenOnze projecten

over de hele wereld

De Esch Group is een ambitieuze en snelgroeiende producent en leverancier van onder meer transportrollen, lagers, lagerblokken en rolcomponenten. Al onze producten worden in tal van hoogwaardige industrieën wereldwijd gebruikt. Met een uitgebreid productportfolio van de allerhoogste kwaliteit behoort de Esch Group tot de top van Europese producenten van transportrollen.

De transportrollen van de Esch Group worden onder meer ingezet in de luchthavenindustrie, zand- en grindverwerking, mijnbouw, post- en pakketverwerkende industrie, agrarische industrie, voedingsmiddelenindustrie en bij bulk- en overslagbedrijven. Naast een productie- en handelsafdeling heeft de Esch Group een aparte R&D afdeling waar voortdurend innovaties worden ontwikkeld op het gebied van kwaliteit, materiaal en maatvoering van de transportrollen.