Untitled Document

stas-contact-kaart

Neem contact op


Esch Group bv
Veerweg 14
5145 NS Waalwijk
Email: JLIB_HTML_CLOAKING

Esch Group
Over ons

De Esch Group is een ambitieuze en snelgroeiende producent en leverancier van transportrollen en aanverwante producten. Met een breed productportfolio van de allerhoogste kwaliteit behoort de Esch Group tot de top van Europa. De producten worden door meer dan 1.000 klanten in uiteenlopende markten ingezet. Zo vindt je onze transportrollen onder andere terug in de luchthavenindustrie, post- en pakketverwerkers en overslagbedrijven.

Bij onze vestiging in Waalwijk werken ruim 65 medewerkers elke dag hard om kwalitatieve, maatwerk producten en tijdige levering te realiseren.

stas-esch-historie

Historie

De historie voert terug tot de oprichting van het eerste bedrijf dat deel uitmaakt van de Esch Group. Een omgekeerd chronologisch overzicht.

2015: In mei voegde de Esch Group alle productielocaties samen en is het nieuwe pand in Waalwijk betrokken.

2010: Oprichting Esch Group: samenvoeging van Stas BV, Conveyor Components en HTEC Solutions. De Esch Group heeft vestigingen in Sprang-Capelle en Hoorn: het hoofdkantoor staat in Sprang-Capelle.

2006: Oprichting HTEC Solutions: een volwaardig bedrijf dat alle kettingwielen en draai- en freesonderdelen in eigen beheer produceert voor intern en extern gebruik.

1996: Stas BV investeert fors in nieuwe productie- en automatiseringsprojecten. Vanaf dan zijn ook transportrollen met de DIN-norm voor trogstellen en bijbehorende trogstelframes uit voorraad leverbaar.

1996: Stas BV ontwikkelt nieuwe aandrijf- en spantrommels en de “Tracker/Cobra" bandstuurrol.

1996: ASAHI – Japan brengt zijn Europese voorraad lagerblokken en lineaire systemen onder bij Stas BV. Stas BV kan vanaf dat moment putten uit een grote voorraad en snelle levertijden garanderen voor onder meer aluminium, roestvrijstalen en kunststof lagerblokken.

1988: Conveyor Components BV investeert in een nieuw machinepark en voert belangrijke productontwikkelingen door. Conveyor Components BV groeit hierdoor uit tot een volwaardig productiebedrijf van transportrollen, aandrijf- en spantrommels en is gespecialiseerd op het gebied van palletrollen en vrijlooprollen.

1986: Oprichting Conveyor Components: een handelsonderneming in trommelmotoren, transportbanden en onderdelen voor flowtracks.

1954: Oprichting Stas BV: een volwaardig productiebedrijf van transportrollen, aandrijf- en spantrommels, lagers en lagergerelateerde producten.

 
eigen-productie-machine2-escheigen-productie-machine-escheigen-productie-escheigen-productie-kwaliteit-controleeigen-productie-laser-controleEschGroup-lassen-transportroleasch-over-ons-eigen-productie-fabriekeasch-over-ons-eigen-productieeasch-over-ons-productie-onderdelen

Werkwijze

Wat de Esch Group kenmerkt is een nauw luisterend oor. Door de juiste vragen te stellen zijn wij in staat om de best passende maatwerk transportrol te adviseren, ontwikkelen, produceren en leveren.

Deze maatwerk opdrachten worden in het gehele proces, van de intake tot het moment van levering, actief behandeld en geen moment stil gelegd. Dit maakt dat wij kwalitatieve producten zonder vertraging leveren. Dit intensieve werkproces vereist een optimale samenwerking tussen alle afdelingen in de gehele breedte van de organisatie. Het vergt een scherpe, alerte en flexibele houding van iedere betrokken medewerker.

Het werkproces is echter nog niet afgerond bij de levering. Wij geloven in ontwikkeling en verbetering. Daarom bestuderen alle betrokken afdelingen na iedere opdracht waar aanscherping mogelijk is. Hierdoor zijn wij continue in ontwikkeling en verzekeren wij onszelf én onze klanten van kwalitatieve, maatwerk producten tegen de beste levertijd.

Missie

Het produceren en tijdig leveren van betrouwbare, maatwerk transportrollen om daarmee opdrachtgevers te ondersteunen in diens productverplaatsing van A naar B.

Visie

Een ijzersterk zelfsturend en flexibel productiebedrijf neerzetten dat alles in huis heeft om te innoveren en continu in te spelen op de veranderende markt. Wij geloven dat het hierbij draait om de mens. Het is de kracht en kunde van onze medewerkers waar het bedrijf zijn bestaansrecht aan ontleent. Wij geloven dat investeren in onze mensen door hen te bieden wat ze nodig hebben, resulteert in kwalitatieve producten en uitstekende dienstverlening.
Al de wensen die de medewerkers hebben om het werk beter, sneller of leuker te maken, nemen wij serieus. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee niet enkel tevreden medewerkers creëren, maar ook tevreden opdrachtgevers.

Vacatures

Bij Eschgroup zijn wij altijd op zoek naar technisch personeel. Ben jij op zoek naar een baan?

Kijk dan snel op onze vacature pagina.

vacatures