Untitled Document

stas-contact-kaart

Neem contact op


Esch Group bv
Veerweg 14
5145 NS Waalwijk
Email: JLIB_HTML_CLOAKING

Esch Group
Over ons

De Esch Group is een ambitieuze en snelgroeiende producent en leverancier van transportrollen en aanverwante producten. Met een breed productportfolio van de allerhoogste kwaliteit behoort de Esch Group tot de top van Europa. De producten worden door meer dan 1.000 klanten in uiteenlopende markten ingezet. Zo vindt je onze transportrollen onder andere terug in de luchthavenindustrie, post- en pakketverwerkers en overslagbedrijven.

Bij onze vestiging in Waalwijk werken ruim 65 medewerkers elke dag hard om kwalitatieve, maatwerk producten en tijdige levering te realiseren.

stas-esch-historie

Historie

De historie voert terug tot de oprichting van het eerste bedrijf dat deel uitmaakt van de Esch Group. 

 

Historie

2020 Introductie nieuwe huisstijl en Esch Conveyor Components als nieuwe naam.

2015 Tweede generatie aan het roer. Samenvoeging vestigingen op nieuwe productielocatie van ruim 9000 m2 in Waalwijk.

2010 Oprichting Esch Group. Samenvoeging van Stas, Conveyor Components en HTEC.

2006 Start cnc-productie van kettingwielen, draai- en freesonderdelen met de
oprichting van HTEC.

1996 ASAHI-Japan verleent Europees dealerschap van lagers en lagerblokken. Europese voorraad ASAHI ondergebracht bij Stas, waardoor snelle levering is gegarandeerd. Stas start levering van transportrollen met DIN-norm, uit voorraad.

1988 Conveyor Components start, naast de handelstak, de productie voor transportrollen op en bouwt dit uit tot core business.

1986 Conveyor Components wordt opgericht, een leverancier van transportrollen, aandrijf- en keertrommels en motorrollen.

1954 Oprichting Stas, productiebedrijf in transportrollen, aandrijf- en keertrommels. Leverancier van lagers en band gerelateerde producten.
eigen-productie-machine2-escheigen-productie-machine-escheigen-productie-escheigen-productie-kwaliteit-controleeigen-productie-laser-controleEschGroup-lassen-transportroleasch-over-ons-eigen-productie-fabriekeasch-over-ons-eigen-productieeasch-over-ons-productie-onderdelen

Werkwijze

Wat de Esch Group kenmerkt is een nauw luisterend oor. Door de juiste vragen te stellen zijn wij in staat om de best passende maatwerk transportrol te adviseren, ontwikkelen, produceren en leveren.

Deze maatwerk opdrachten worden in het gehele proces, van de intake tot het moment van levering, actief behandeld en geen moment stil gelegd. Dit maakt dat wij kwalitatieve producten zonder vertraging leveren. Dit intensieve werkproces vereist een optimale samenwerking tussen alle afdelingen in de gehele breedte van de organisatie. Het vergt een scherpe, alerte en flexibele houding van iedere betrokken medewerker.

Het werkproces is echter nog niet afgerond bij de levering. Wij geloven in ontwikkeling en verbetering. Daarom bestuderen alle betrokken afdelingen na iedere opdracht waar aanscherping mogelijk is. Hierdoor zijn wij continue in ontwikkeling en verzekeren wij onszelf én onze klanten van kwalitatieve, maatwerk producten tegen de beste levertijd.

Missie

Het produceren en tijdig leveren van betrouwbare, maatwerk transportrollen om daarmee opdrachtgevers te ondersteunen in diens productverplaatsing van A naar B.

Visie

Een ijzersterk zelfsturend en flexibel productiebedrijf neerzetten dat alles in huis heeft om te innoveren en continu in te spelen op de veranderende markt. Wij geloven dat het hierbij draait om de mens. Het is de kracht en kunde van onze medewerkers waar het bedrijf zijn bestaansrecht aan ontleent. Wij geloven dat investeren in onze mensen door hen te bieden wat ze nodig hebben, resulteert in kwalitatieve producten en uitstekende dienstverlening.
Al de wensen die de medewerkers hebben om het werk beter, sneller of leuker te maken, nemen wij serieus. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee niet enkel tevreden medewerkers creëren, maar ook tevreden opdrachtgevers.

Vacatures

Bij Eschgroup zijn wij altijd op zoek naar technisch personeel. Ben jij op zoek naar een baan?

Kijk dan snel op onze vacature pagina.

vacatures